Egészségpénztár és betegszállítás – bővül partnereink listája

Betegszállítóként munkánkra nem egyszerű bevételforrásként, hanem hivatásként tekintünk.

Számunkra a legfőbb prioritás, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk forduló betegeknek, ami az egészségügyi intézményekbe történő eljutást precízen, kényelmesen és elérhető módon valósítja meg. 

Ezt a célt igyekezzük szolgálni azzal, hogy partnereink között egyre több egészségpénztár is szerepel.

Milyen előnyöket kínál az egészségpénztár?

Egészségünk védelmében az egészségpénztárok jelentős szerepet töltenek be – lássunk ezek közül néhányat!

Az egészségügyi kiadások átláthatósága

Az egészségpénztár tagok kiadásaikat tisztán átláthatják – többet között az orvosi vizsgálatokat, a különböző gyógyszereket, a szűrővizsgálatokat és szakellátásokat is hatékonyan tudják fedezni a tagsággal rendelkező betegek.

A költségek hatékony fedezése

Akik egészségpénztár tagok, egy váratlan kiadás esetén biztos forrással rendelkeznek, aminek a segítségével költséghatékonyabban tudják fedezni kiadásaikat, így a váratlan helyzetekben sem kell aggódniuk.

Adókedvezmények

A tagok még az adózás terén is élvezhetnek kedvezményeket, hiszen az egészségpénztárba befizetett megtakarítások esetén a személyi jövedelemadó 20%-a visszaigényelhető. Ezt az összeget a NAV az egészségpénztár számlájára fogja visszautalni a tag számára, amit ő vagy önsegélyező, vagy egészségügyi kiadásokra használhat.

Együttműködés egy közös célért

Egy egészségpénztár támogatást nyújt az egészségünk megőrzéséhez és az ezzel járó költségek kezelésében. Egészség-és önsegélyező szolgáltatásaikkal az egészségügyi kiadások átláthatókká válnak és jelentősen hozzájárulnak az egyén jóllétének az ápolásához.

Együttműködésünkkel pedig ezt a célt immár közösen tudjuk támogatni, és partnereink által szolgáltatásaink egészségpénztár kártyával is igénybe vehetőek.

Terveink között szerepel, hogy a jövőben minél több szolgáltatóval partneri együttműködést alakítsunk ki, betegszállítás szolgáltatásunkat ezzel még elérhetőbbé téve mindenki számára, aki igénybe szeretné venni a segítségünket a biztonságos kórházi utazásokhoz.

Így segítünk a hozzánk forduló betegeknek

Pácienseinket minden alkalommal igényes, fertőtlenített betegszállító autóban szállítjuk az adott egészségügyi intézménybe, vagy onnan hazafelé. Járműveink speciális rugózásuknak köszönhetően még a rizikósabb utakon is kényelmet és nyugalmat biztosítanak.

Az autókban szintezhető fekvőágy található, így a beteg vízszintes helyzetben is tud utazni, emellett pedig fekvőbeteg szállításra is alkalmasak a járműveink.

Segítségnyújtás a legnagyobb törődéssel

Betegszállítóink nemcsak szakmailag, hanem emberileg is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a szolgáltatás ideje alatt.

Amikor valaki egy kórházi vizsgálatra vagy kezelésre szeretne eljutni, sokszor szorongás és stressz kíséri őt végig, kiváltképp olyankor, ha most esik át a kezelésen először. Ilyenkor az odaadó támogatás szinte felbecsülhetetlen értékű: a kedvesség, a bátorító szavak és az empátia ugyanúgy hozzájárul a komfort és a belső nyugalom megteremtéséhez, mint a modern betegszállító járművek.

Éppen ezért szakembereink számára kiemelten fontos, hogy minden egyes betegünk felé együttérzéssel és tisztelettel forduljunk a betegszállítás ideje alatt – hiszen minden beteg elsősorban ember.

Kimagasló támogatás immár egészségpénztár tagoknak is

Büszkén jelenthetjük be, hogy immár egyre több egészségpénztárral kötünk szerződéseket, amivel betegeink jóllétéhez fokozottabban hozzájárulhatunk.

Hálásak vagyunk partnereinknek, hogy segítségükkel az egészségpénztár tagoknak még hatékonyabban tudunk segíteni szolgáltatásainkkal!

Tartalom