Szállítás megrendelése

Segítünk Önnek.

Az online megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Ön az első lépést teszi megrendelése leadásához.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés csak akkor válik véglegessé, amikor az cégünk által jóváhagyásra kerül.

A jóváhagyásról és a további teendőkről e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt. Az MV Medical Transport Korlátolt Felelősségű Társaság elkötelezett a magas színvonalú és személyre szabott szolgáltatás nyújtása mellett, ezért minden esetben igyekszünk az Ön igényeihez leginkább igazodó megoldást kínálni.

Páciens mentő autóba helyezése

Köszönjük, hogy az MV Medical Transport Korlátolt Felelősségű Társaságot választotta. Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedett lesz.

Megrendelő űrlap

Megrendelő adatai


A megrendelés lemondásával kapcsolatos feltételekről részletes tájékoztatást találhat az Általános Szerződési Feltételeinkben. Kérjük, hogy a megrendelés elküldése előtt olvassa el figyelmesen ezeket a feltételeket, mivel azok tartalmazzák a lemondási díjakat és a lemondási határidőket is.

Az Adatvédelmi nyilatkozatunk elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy az MV Medical Transport Korlátolt Felelősségű Társaság kezelje és tárolja személyes adatait a megrendelés feldolgozása és a szolgáltatás nyújtása céljából. Biztosítjuk Önt, hogy adatait a legnagyobb gondossággal és a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át.

Az ÁSZF és az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával kijelenti, hogy megértette és elfogadja azokat a feltételeket, amelyek alapján cégünk a megrendelést fogadja és teljesíti. Az űrlap kitöltésével és az “Elküldés” gombra kattintással Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, ezzel hozzájárulva a megrendelés feldolgozásához és a szükséges adatkezelési műveletekhez.

Kiindulási cím


Cél cím


Beteg Információi