Újabb betegszállító autóval bővültünk

Betegszállítók felveszik a páciens adatait

Már a kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy pontosan, biztonságosan és kényelmes környezetben nyújtsunk segítséget az egészségügyi intézményekbe történő eljutásban – legyen szó belföldi vagy külföldi utazásról. 

Örömmel jelenthetjük ki, hogy ezt a célt pályafutásunk során megvalósítottuk, és a hozzánk forduló betegeknek minőségi és szakszerű szolgáltatást nyújtunk – azonban, mint ahogy mindenki a hivatása során, mi is törekszünk a folyamatos fejlődésre és arra, hogy tökéletesítsük azt, amit adunk. 

A betegszállításhoz elengedhetetlen a modern és jól felszerelt betegszállító autó – amiből most egy újabbal bővíthettük járműflottánkat.

Főszerepben a magán mentő – ebben a blogcikkünkben most részletesen ismertetjük cégünk járműveit. 

A legnagyobb biztonsággal az utakon

Hisszük, hogy a biztonságos közlekedés nemcsak a járművön, hanem a sofőrön is múlik. Kollégáink egytől egyig PÁV vizsgával és szakképesítéssel rendelkeznek, emellett pedig több ezer, biztonságosan levezetett kilométert tudhatnak a hátuk mögött. 

Betegszállítóink az utakon felelősségteljesen közlekednek, a jármű épségére pedig mindannyian különös figyelmet fordítanak. Kiemelten fontos, hogy a betegszállító autó naprakész legyen és a betegek kényelemérzetét is támogassa – éppen ezért a járművek rendszeres karbantartáson esnek át, felszereltségük megbízhatóságára pedig minden esetben ügyelünk.

Ez az autók higiéniájára is elmondható, hiszen a járműveket rendszeresen, alaposan fertőtlenítjük.

Milyen egy betegszállító autó felszereltsége nálunk?

Ahogy azt már említettük, járműveink alapos felszereltséggel rendelkeznek – vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy ez mit is takar pontosan.

Fontos, hogy a betegek igényeihez megfelelő eszközökkel rendelkezzünk. Minden autónk rendelkezik szintezhető fekvőággyal és kerekes hordszékkel is, hogy az emeleteken történő fel-és lejutást megkönnyítsük a páciens számára. 

A kórházban történő közlekedésen kívül természetesen az utazás alatti kényelemre is jelentős figyelem irányul – minden járművünkben található légkondicionáló és állófűtés is, melyek az év különböző szakaszaiban remek szolgálatot tesznek. Ezen felül pedig párnákkal is pokrócokkal is hozzájárulunk a kényelmes utazáshoz, amiket a beteget nyugodtan, igényük szerint használhatnak.

elsősegélynyújtó felszerelés

A betegszállítók hű társa

Az utakon előfordulhatnak nem vár balesetek vagy forgalmi változások, amikről azonnal értesülnie kell a betegszállítónak. Járműveinkben modern navigációs rendszerek találhatók, amikkel egy még meg nem tett útvonal sem jelent kihívást, és egy váratlan esemény miatt az útvonal újratervezése sem okoz akadályt. Ily módon a kórházba, vagy a hazafelé vezető utat zökkenőmentesen, késés és kellemetlenségek nélkül meg tudjuk tenni.

Bemutatkozik új járművünk

Boldogsággal jelenthetjük ki, hogy immár 2 betegszállító autó helyett 3 jármű áll rendelkezésünkre, amivel támogatni tudjuk a biztonságos eljutást a szükséges vizsgálatokra. 

Az új betegszállító autónk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az előző kettő járművünk – tehát felszereltségében ugyanolyan korszerű és modern, a betegek biztonságát és kényelmét szakszerűen biztosítja. Ugyanolyan korszerű navigációs rendszer található meg benne, így a forgalmi változásokról azonnal értesülnek szakembereink, és rugalmasan tudunk alkalmazkodni az előre nem látott helyzetekhez is. 

betegszállító autó

Segítségnyújtás egy magasabb szinten

Az új jármű 33%-os bővülést jelent flottánk számára. Egy új betegszállító autóval immár több betegnek tudunk segítséget nyújtani, és jelentősen megnövekedett számú pácienst tudunk támogatni abban, hogy biztonságban eljusson a számára szükséges kezelésekre. 

Egy új járművel akár több utazást tudunk biztosítani külföldi kórházakba is, szolgáltatásunk nemcsak Magyarországra, hanem Európa országaira is kiterjed, így külföldről vagy külföldre is vállalunk betegszállítást.

Színvonalas és méltó betegszállítás

Ez azonban csak az első lépés – a jövőben több járművel is kívánjuk bővíteni a flottánkat, hogy még több beteget tudjunk segíteni a kórházakba történő eljutásban. Folyamatosan és biztosan szeretnénk fejlődni és a maximálisat nyújtani mindenkinek, aki hozzánk fordul segítségért.
Amennyiben Ön is egy megbízható és empatikus betegszállító szolgáltatást keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalom