Így segíti a betegszállítás egy gondozóház munkáját

Gondozóház

Az idősgondozásra sokan nem szimpla munkaként gondolunk, hanem egy önzetlen és lelkiismeretes hivatásra. Sokféle formában megnyilvánulhat a segítségnyújtás szépkorú hozzátartozóink számára: sokan az otthoni gondozást választják, azonban vannak esetek, amikor egy bentlakásos intézmény szolgáltatásai elengedhetetlenek.

Betegszállítóként hisszük, hogy mindenkit megillet a méltó, önzetlen és udvarias segítségnyújtás – ezért is ajánljuk fel szolgáltatásainkat idősek otthonáknak. 

Ebben a cikkünkben ismertetjük eddigi együttműködéseinket és bemutatjuk, hogyan támogatja a betegszállítás egy gondozóház munkáját.

Akiknek már bizonyíthattunk

Megtiszteltetésnek érezzük, hogy szolgáltatásainkkal már hozzájárulhattunk gondozóházak munkájához és lakóiknak méltó segítséget tudtunk nyújtani, hogy a szükséges vizsgálatokra eljussanak. 

Büszkék vagyunk arra, hogy többek között a Pesti úti Idősek Otthona – ami egyben az első idősellátás céljából épült intézmény Budapesten – is belénk helyezte a bizalmát.

Az otthon lakóit készségesen segítjük az oda- és visszautazásban a kórház és az gondozóház között, mindezt pedig biztonságos és empatikus környezetben: a beteg kényelmére és komfort érzetére különös figyelmet fordítunk.

Egy vizsgálat már magában is stresszel vagy szorongással töltheti el a pácienst, ezt pedig az odaadó, nyitott és kedves bánásmód jelentős mértékben le tudja csökkenteni és egy biztonságos környezetet teremthet.

Orvosi vizsgálat

Biztos és biztonságos segítség

Amennyiben szerződést kötünk egy idősek otthonával, a betegszállítást pontosan és rendszeresen végezzük el. Ez azt jelenti, hogy a betegért minden esetben a megadott időben érkezünk, és a vizsgálatra is késés nélkül érkezünk meg. Ez rendszeres vizsgálatoknál kiváltképp hasznos lehet, hiszen sokak számára megoldhatatlan, hogy egy hozzátartozójuk segítse el őket például heti rendszerességgel a kórházba.

Ennek természetesen megannyi oka lehet – előfordulhat, hogy az idős beteg hozzátartozói jelentősen messze, akár külföldön tartózkodnak, vagy a munkakörükből adódóan nem tudják a rendszeres szállítást megoldani.

A betegszállítás azonban egy biztos és rendszeres segítségnyújtást kínál, ami alatt a beteg modern és remek felszereltségű betegszállító autóban teheti meg az utat. Járműveinkben szintezhető fekvőágy és hordszék is található, emellett oxigénpalackot is biztosítunk szükség esetén.

Hogy néz ki velünk egy utazás?

Természetesen a megbeszélt időpontban érkezünk a betegért. Az úton modern navigációs rendszer segíti a munkánkat, hogy az esetleges forgalmi változásokról vagy balesetekről azonnal értesüljünk, és szükség esetén egy másik útvonalon folytatjuk a betegszállítást.

A beteg az utazás alatt fekve és ülve is utazhat, ahogy az számára a legkényelmesebb – további komfortját pedig párnákkal és pokrócokkal segítjük elő. 

A kórházban a betegnek segítünk az eligazodásban és elkísérjük őt a megfelelő osztályra. A vizsgálat után, ha gyógyszer került felírásra, azt együtt kiváltjuk, utána pedig elindulunk együtt vissza az idősek otthonába. 

A beteget nemcsak az eljutásban támogatjuk, hanem a kórházon belüli folyamatokban is a segítségére vagyunk: a tájékozódásban, a közlekedésben és az emeleteken való fel-és lejutásban mind készségesen segédkezünk. 

Gyógyszerosztás gondozóházban

Segítségnyújtás odaadással

Számunkra a betegszállítás sokkal több, mint egy szakma – inkább egy önzetlen hivatás, amit az ember csak és kizárólag szívvel-lélekkel tud végezni. Éppen ezért is kiemelkedően fontos érték számunkra, hogy megértéssel, empátiával és kedvességgel forduljunk az idős páciensek felé.

Szakembereink készen állnak az esetleges kérdéseket megválaszolni, ami vizsgálat előtt felmerülhet bennük, vagy kedves és támogató szavakkal segíteni a betegeket a vizsgálatok előtt, illetve után.

Kössön Ön is szerződést csapatunkkal

Célunk, hogy minél több idősek otthonának nyújtsunk segítséget szolgáltatásainkkal és hogy a gondozóház lakóit támogassuk a vizsgálatokra történő biztonságos eljutásban. 

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklődését is, és több információt szeretne megtudni betegszállítás szolgáltatásunkról vagy a szerződéskötésről, keressen minket bizalommal!

Tartalom