Sürgős esetek – éjszakai betegszállítás velünk

Váratlan balesetek vagy megbetegedések bármikor megtörténhetnek. 

Ezekben a helyzetekben sokszor érezhetjük jogosan azt, hogy minden nagyon gyorsan történik, hogy a következő lépést sem igazán látjuk magunk előtt, és az egész szituáció hatalmas bizonytalansággal tölt el minket.

Ez fokozottan igaz, ha a baj éjszaka következik be, és még a hazajutást is körülményesebb megoldani, mint nappal.

Ebben a cikkünkben az éjszakai betegszállítás kerül a középpontba: lássuk, hogy néz ki egy éjszakai kórházlátogatás!

Betegszállítás sürgős esetekben

Betegszállító csapatunk szolgáltatásai igényelhetők abban az esetben is, ha egy váratlan helyzet miatt vezet a kórházba az út. 

Ez lehet egy nem várt megbetegedés vagy egy sérülés is, ami miatt például a sürgősségi osztályra önállóan már a beteg nem tudna eljutni – állapota viszont nem annyira súlyos, hogy azonnali, sürgős elsősegélynyújtásra lenne szüksége a mentőszolgálat szakembereitől.

Ilyenkor szakembereink segítenek az állapotfelmérésben és együtt indulunk tovább a kórházba: így a beteg biztonságos és nyugodt környezetben tudja az utat tölteni, ami alatt képzett betegszállítók ügyelnek az állapotára. 

Ez kiemelten fontos lehet, hiszen ha az egészségügyi állapota esetleg rosszabbodna, akkor a szakemberek azonnali, hatékony segítséget tudnak neki nyújtani, hogy a kórházba vezető utat a beteg a legnagyobb kényelemben tudja tölteni.

Éjszakai betegszállítás rendelése

Mivel szolgáltatásunk 0-24 elérhető, így akár az éjszakai órákban is gond nélkül megrendelhető a szolgáltatás.

Az éjszakai betegszállítás kiváltképp kedvező megoldásnak bizonyulhat, ha a kórházból csak a kései órákban tud a beteg elindulni hazafelé.

Ha a páciens mentővel érkezett és a kórház távol található az otthonától, abban az esetben betegszállítással biztonságban és gyorsan hazajuthat. Egy kezelés vagy vizsgálat, de még a várakozás is képes rengeteg energiát megkövetelni a szervezettől: a sokkról és a kialakult helyzet miatti aggodalomról nem is beszélve, hiszen ezek a tényezők is rendkívül kimerítőek érzelmileg.

Egyedül a hazaút emiatt kockázatos is lehet, és az egészségügyi állapot romlásának a veszélye is fennáll.

A vidéki városokban pedig gyakori, hogy éjszaka a tömegközlekedési eszközök nagyon ritkán, vagy már egyáltalán nem járnak, így akár egy nagyobb táv is várhat a páciensre, amit gyalog szinte lehetetlen, vagy nem biztonságos egyedül éjszaka megtenni. 

Szolgáltatásunk ideje alatt mindig a beteg biztonságát és jóllétét helyezzük figyelembe, és ez az éjszakai betegszállítás esetében még fokozottabban igaz.

Éjszakai betegszállítás külföldi utak esetében is

Az éjszakai betegszállítás szolgáltatásunk nemcsak Magyarország határain belül igényelhető, hanem külföldi betegszállítás esetében is.

A betegért elmegyünk külföldi kórházba is, vagy éppen a kijutásban vagyunk a segítségére – a hosszabb, külföldi utaknál pedig egyáltalán nem ritka, hogy a betegszállítás az éjszakába nyúlik és a kései órákban érkezünk meg az úti célhoz.

Számíthat ránk a külföldi utak alatt is: legyen szó magyarországi indulásról, vagy egy másik országból történő hazautazásról.

Betegszállítás biztos környezetben

Modern betegszállító autóinkban a beteg kényelmes és biztonságos környezetben tudja az utat eltölteni. A járművek speciális rugózásának köszönhetően nem tapasztal az útkörülményekből adódó kellemetlenségeket, kényelmét pedig szabadon használható pokrócok és párnák segítik elő.

Az autóban szintezhető fekvőágy is található, így a beteg utazhat ülve, de igény szerint nyugodtan le is tud feküdni, pihenni. 

Az utakon való tájékozódásban pedig modern navigációs rendszerünk támogat minket, aminek hála minden percben aktuális útinformációkkal rendelkezhetünk. Ebből kifolyólag a baleseteket és a forgalmi dugókat szinte azonnal el tudjuk kerülni, így éjszaka is a páciens a lehető leggyorsabb útvonalon juthat haza.

Számíthat ránk éjszaka is!

Csapatunk odaadó segítségére éjszaka is számíthat – mindössze annyi dolga van, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, majd a szükséges adatok egyeztetése után (lakcím, kórház címe, az egészségügyi állapot felmérése) elindulunk Önért a megadott címre.

Válasszon minket Ön is a biztonságos és odaadó betegszállításért!

Tartalom