Legújabb partnerünk az Allianz egészségpénztár

Pályafutásunk során folyamatosan új partnereket keresünk, akikkel sikeres együttműködést tudunk folytatni annak érdekében, hogy betegszállító szolgáltatásainkat még elérhetőbbé tegyük a páciensek számára.

Ebben a blogcikkben örömmel jelentjük be, hogy már az Allianz egészségpénztárt is üdvözölhetjük partnereink között!

Mit jelent az Allianz egészségpénztár tagjai számára az együttműködés?

Az adó-visszatérítéssel támogatott egészségpénztár rendkívül kedvező lehetőségeket biztosít a páciensnek és a családjának az egészségügyi kiadások finanszírozására.

Az együttműködés lehetővé teszi az egészségpénztár tagok számára, hogy szolgáltatásainkat kedvező hatékonysággal vegyék igénybe, hiszen már az Allianz egészségkártyát is elfogadjuk.

Mely szolgáltatásainkat vehetik igénybe az egészségpénztár tagjai?

Az Allianz egészségpénztár tagjainak készen állunk megbízható segítséget nyújtani betegszállító szolgáltatásainkkal. A hozzánk forduló páciensek az alábbi helyzetekben feltétlen számíthatnak a segítségünkre:

Betegszállítás kórházba, egészségügyi intézményekbe

Szakembereink készségesen segítenek, hogy a beteg otthonából biztonságosan érkezzen meg a kórházba vagy a szükséges egészségügyi intézményekbe, hogy a megfelelő ellátásokban részesüljön.

Számíthat ránk a hazajutásban is

Igény esetén a beteget megvárjuk, majd a vizsgálat, kezelés után a hazajutásban is segítünk. Szolgáltatásunk ágytól-ágyig tart, így betegszállító kollégáink a pácienst haza is szállítják, hogy otthona kényelmében tudjon mihamarabb felépülni.

Természetesen akkor is elérhetőek a szolgáltatásaink, ha egyből a kórházból kell a betegnek segítséget nyújtanunk a hazautazásban.

Kórházból kórházba

Szolgáltatásunkkal segítünk két egészségügyi intézmény között is biztonságos, szakmailag alaposan felszerelt környezetben utazni a betegeknek. A páciensekkel minden esetben tapasztalt betegszállító személyzet utazik, akik az igényeit és kéréseit odaadó figyelemmel teljesítik.

Betegszállítás családi eseményekre, rendezvényekre

Betegszállítás szolgáltatásunkkal nemcsak kórházakba és egészségügyi intézményekbe segítünk a pácienseknek eljutni, hanem családi eseményekre és rendezvényekre is. Lehetőséget kínálunk, hogy szakmailag tapasztalt szakemberekkel, biztonságos környezetben utazhasson a páciens az adott eseményre, gyorsan, késés nélkül.

Hogyan végezzük a betegszállítást?

A betegszállítást minden esetben modern betegszállító autóval végezzük.

Járműveinkben szintezhető fekvőágy és hordszék is található, melyek a beteg biztonságos utazását és az emeleteken való közlekedést is elősegítik.

Emellett betegszállító autóink tisztaságára kiemelt figyelmet fordítunk, a járműveket rendszeresen fertőtlenítjük, így a beteg a lehető legigényesebb környezetben utazhat. Egyszerre csak egy pácienst szoktunk szállítani, így a beteg ismeretlen utas nélkül, nyugodt környezetben pihenhet, azonban igény esetén egy hozzátartozó vagy egy közeli ismerős minden további nélkül utazhat a beteggel kísérőként.

Betegszállító autóinkban fekvőbetegeket és mozgáskorlátozott pácienseket is problémamentesen, kényelmesen tudunk szállítani kórházakba vagy az előre megbeszélt úti célra.

Betegszállítás a legnagyobb törődéssel

Betegszállítóink a betegek felé páratlan odaadással és figyelemmel fordulnak. Szakembereink munkájukra hivatásként tekintenek, ebből adódóan pedig az empátia, a nyitottság és a gondoskodás mind olyan tulajdonságok, amik elengedhetetlenek az utazás alatt.

Szakembereink a beteg kéréseire és kérdéseire odaadóan válaszolnak. Minden beteg elsősorban ember, aki egy kiszolgáltatott és nehéz helyzetben fordul felénk segítségért: hisszük, hogy az odaadó szakmai támogatás mellett a kedves, bátorító szavaknak is hatalmas ereje van, ezért minden páciensünk felé tisztelettel és gondoskodással fordulunk.

Az Allianz egészségpénztárral együttműködve folytatjuk a segítségnyújtást

Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több partnerrel alakítunk ki együttműködést, ami által még több betegnek tudunk elérhető és kedvező megoldást nyújtani.

Szolgáltatásunk megrendeléséhez csupán néhány lépésre van szükség: a megrendelő űrlap kitöltése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, ahol minden szükséges részletet egyeztetünk, beleértve a pontos helyszínt és az Ön vagy a hozzátartozója egészségügyi állapotával kapcsolatos tudnivalókat is.

Ha pedig kérdése merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

Tartalom