Betegszállítás 0-24 órában minden nap

Az életünk kulcsfontosságú részét képezi a bizalom: amikor számíthatunk valakire, biztonság érzetünk jelentősen megnő, az adott helyzetben pedig a kilátástalanság és az abból keletkező aggodalmak szinte teljesen szertefoszlanak – ez a bizalom pedig többek között a betegszállítás jelképes részét is képezi.

Egy betegszállító szolgáltatás esetében elengedhetetlen a készenlét és a segítségnyújtás – a baj bármikor bekövetkezhet, sok esetben pedig a beteg az adott vizsgálatok időpontja felett minimális kontrollal rendelkezik. Éppen ezért is kiemelten fontos, hogy szolgáltatásunk 0-24 órában elérhető, az év minden napján.

Ebben a cikkünkben közelebbről bemutatjuk a 0-24 órás betegszállítás fontosságát és megannyi előnyét, amivel a betegeket támogatja.

Betegszállító autó

Betegszállítás előreláthatatlan helyzetekben…

Egy baleset vagy egy betegség gyakran következik be akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá – egy rossz mozdulat sérüléshez is vezethet, ami rendkívül kellemetlen tünetekkel járhat.

Ezek az előreláthatatlan szituációk pedig egyáltalán nincsenek időhöz kötve, és olyan konfliktusokat szülhetnek, ahol a betegszállítás nyújtja a legkedvezőbb megoldást.  

A betegszállítás során a sérült gördülékenyen és biztonságos környezetben juthat el abba az egészségügyi intézménybe, ahol a számára megfelelő ellátásban részesülhet. A magán betegszállítás szolgáltatásunk 0-24 órás elérhetősége remek lehetőséget nyújt azok számára, akik egy váratlan baleset vagy sérülés áldozatai lettek, és biztos kezekben szeretnének eljutni a kórházba vagy a kezelésekre.

… és még ünnepnapokon is

Az ünnepek alatt előszeretettel töltünk minőségi időt a szeretteinkkel, és már az azt megelőző hetekben is készülünk a jeles alkalomra – izgatottan várjuk a vidám, együtt töltött perceket és a sok boldog pillanatot, amikre később nosztalgikusan gondolhatunk vissza. 

Egy jeles alkalom kapcsán szinte nem is számolunk azzal, hogy a baj bekövetkezhet, vagy éppen egy elhalaszthatatlan orvosi vizsgálatot kell valahogy megoldani. A magán betegszállítás szolgáltatásunk éppen emiatt elérhető még ünnepnapokon is – hiszen a segítségre bármikor szüksége lehet a betegnek, és ezekben a szituációkban minden egyes perc számíthat, napokkal később pedig akár egy sokkal súlyosabb problémával is szembenézhet a beteg.

Orvosi eszközök

Betegszállítás haza, megbízhatóan

A 0-24 órás betegszállítás természetesen magába foglalja az éjszakai betegszállítást is. Ebben az esetben a kései, vagy éppen a hajnali órákban is készségesen segítünk a hozzánk forduló betegek számára, legyen szó kórházba történő utazásról, vagy éppen hazajutásról. 

Sokszor egy-egy látogatás a sürgősségi osztályon órákat is felölelhet – a várakozási idő és a vizsgálatok akár késő estig is elhúzódhatnak.

Amikor több vizsgálaton is átesik a szervezetünk egymás után, az rendkívül kimerültté válik. Ilyenkor mind a tömegközlekedés és mind a vezetés akár életveszélyes is lehet a figyelmetlenség és a lecsökkent reakcióidő miatt.

A betegszállítók ebben az esetben készségesen hazakísérik a beteget, biztonságos és megbízható környezetben – hiszen egy betegszállító autó modern felszereltségéből adódóan a beteg igényeihez kiválóan igazodik.

A betegszállító autó előnyei

Egy betegszállítás során mindig speciális, erre a célra kialakított betegszállító autót használunk, hogy betegeink igényeinek teljes mértékben eleget tegyünk. 

A jármű felszereltsége jelentősen különbözik egy személyautó kialakításától – a betegszállító autók a speciális rugózásuknak köszönhetően kellemes utazási élményt biztosítanak, a szintezhető fekvőágyak pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy a páciens akár fekve is utazzon.

Az autók rendszeres karbantartáson esnek át, a hozzánk fordulók számára pedig megbízható gépparkkal állunk rendelkezésre. A járművekben állófűtés, klíma és pokrócok is megtalálhatóak, amik a beteg kényelmét szolgálják az utazás alatt – igény esetén pedig oxigénpalackot is tudunk biztosítani. 

Betegszállítás külföldre, a nap bármely szakaszában

0-24 órás elérhetőségünk természetesen a külföldi betegszállításra is érvényes. Készen állunk segíteni azoknak, akiket külföldön ért baleset, vagy egy külföldi egészségügyi intézményből kívánnak biztonságos és megbízható módon hazautazni.

Egy külföldi utazás több órát is felölelhet, így egyedül nekivágni az útnak, ami sokszor ismeretlen a beteg számára, veszélyes lehet az egészségügyi állapotára és jelentős stresszel is terhelheti őt. 

Betegszállító járműveink megbízható és modern navigációs rendszerrel vannak ellátva, így szakembereink naprakész információkkal rendelkeznek az aktuális forgalmi helyzetekről, utakról és változásokról – ezek fényében pedig hatékony és gördülékeny utazással tudják támogatni a páciens mihamarabbi gyógyulását. 

Csapatunk készségesen segít, akkor, amikor Önnek szüksége van rá 

Szolgáltatásunk rugalmasságával már az elejétől kezdve a betegek maximális szintű támogatása volt a célunk – a betegségek és a balesetek a legváratlanabb pillanatokban is jelentkezhetnek, így a gyors, mindig elérhető és tiszteletteljes megoldás biztosítása elengedhetetlen.

Empatikus és nyitott szakembereink bármely órában, ünnepnapokon is készen állnak, hogy teljes mértékben támogassák a hozzánk forduló pácienseket – részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalom