Egészségügyi biztosítás és magán betegszállítás: Hogyan segít a költségek optimalizálásában?

Ahogy azt a szolgáltatás neve is sugallja, a magán betegszállítás fizetős szolgáltatás, amit egy bizonyos összeg fejében vehetnek igénybe a betegek, hogy a szükséges kezelésekre időben és biztonságban eljuthassanak.

Napjainkban egyre többen preferálják a magán egészségügy szolgáltatásait a kényelem, a rugalmasság és az időhatékonyság miatt, azonban ez extra kiadásokkal is jár. Az egészségbiztosítás és az egészségpénztárak nyújtotta lehetőségek azonban remek eszközök arra, hogy ezeket a költségeket jobban átlássuk, optimalizáljuk és hogy tudatosabban tervezzük meg a kiadásainkat egészségünk megőrzéséért és védelméért.

Ebben a blogcikkben most bemutatjuk, hogy a magán betegszállítás esetében az egészségpénztár és az egészségügyi biztosítás hogyan segít optimalizálni a költségeket.

Egészségpénztár és magán betegszállítás igénylése: ismerje meg az előnyöket!

Elérhetőbb szolgáltatások

Cégünk számos egészségpénztárral lépett már partneri kapcsolatba, hogy az együttműködés során magán betegszállítás szolgáltatásainkat még több beteg számára tegyük elérhetővé. Az egészségpénztáraknak köszönhetően a tagok kedvezőbben tudják fedezni a betegszállítás költségeit.

Biztos forrás a váratlan kiadásokra

Nem mindig előrelátható, hogy egy betegség miatt mikor lesz szükség betegszállítás rendelésére: a váratlan helyzetekben a beteg biztos forrásból tudja fedezni a kiadásait, extra aggodalmak és pénzügyi stressz nélkül.

Átlátható költségek

Az egészségügyi kiadásokkal kapcsolatos költségeket a betegek pontosabban át tudják látni, beleértve az orvosi kezeléseket, a szűrővizsgálatokat és a betegszállítás költségeit is. Ez segíthet a pénzügyi tervezésben és a várható, egészségügyi kiadások átláthatóságában.

Adókedvezmény az egészségpénztár tagok számára

Természetesen az egészségpénztár tagok számára biztosított adókedvezmény sem elhanyagolható tényező: ugyanis a tagok a személyi jövedelemadó (SZJA) 20%-át visszaigényelhetik, ezt az összeget a NAV pedig az egészségpénztár számlájára utalja vissza. Ezt az összeget a tagok egészségügyi szolgáltatások, például magán betegszállítás igénylésére is fordíthatják.

Összegzésképpen kijelenthetjük, hogy az egészségpénztár nyújtotta lehetőségek remek eszközök arra, hogy a magán egészségügyi kiadásainkat rendszerezve és átláthatóan kezelhetjük. Még a váratlan helyzetekben is fordulhatunk ehhez az összeghez, az SZJA–ból visszaigényelhető 20% pedig további kiadások fedezéséhez is hozzájárulhat.

Magán betegszállítás szolgáltatásunk egészségpénztár kártyával is igényelhető

Szolgáltatásainkat igyekszünk még több beteg számára még elérhetőbbé tenni, éppen ezért alakítunk ki egyre több és több egészségpénztárral partneri kapcsolatot, akinek a kártyájával szolgáltatásunk költségei fedezhetőek.

Egészségpénztár partnereink listája megtalálható a weboldalunkon, tájékozódjon Ön is a kedvező lehetőségekről, amik a rendelkezésére állnak a szolgáltatás megrendelése előtt!

Bővebb tájékoztatásért és részletes információkért pedig forduljon bizalommal kollégáinkhoz e-mailben vagy telefonon – segítőkész munkatársaink minden kérdésére készséggel válaszolnak, ezen kívül pedig részletesen ismertetjük Önnel a betegszállítás megrendelésének a menetét és az utazás minden egyes részletét.

Szakképzett betegszállítóink a szállítást igényes és modern betegszállító járművekkel végzik, melyek speciális rugózásuknak köszönhetően a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják a zavartalan utazáshoz – ezen kívül pedig szintezhető fekvőággyal és pokrócokkal is igyekszünk pácienseinknek a lehető legkimagaslóbb szolgáltatást nyújtani.

Készen állunk Önnek vagy hozzátartozójának is emberséges, gondoskodó és minőségi betegszállítást nyújtani.

Tartalom